Myymäläkonsepti

Autojen jatkuva teknistyminen asettaa haasteita niiden korjaamiseen – huolto- ja korjaustoiminta siirtyy kasvavassa määrin ammattimaisesti toimivien korjaamoiden hoidettavaksi. Uusien autojen parissa työskentely edellyttää paitsi osaavaa henkilökuntaa ja ajan tasalla olevaa teknistä välineistöä myös ajanmukaista teknistä tietoa. Kokonaisvaltaisen palvelukonseptin tarjoaminen tämän päivän ja tulevaisuuden autokorjaamolle vaatii voimakkaan ketjun tuen. Tiedon saannin sekä koulutuksen merkitys korostuu entisestään.

Tavarantoimittajien yhteistyö autokorjaamoiden kanssa tiivistyy korjaamokonseptin avulla. Atoy Automotive on osakkaana kansainvälisessä suurten eurooppalaisten varaosakaupan tukkureiden muodostamassa yhteenliittymässä Temotissa. Se mahdollistaa nykyaikaisten autojen vaatiman tietotaidon saannin maailmalta ja vahvan aseman tavarantoimittajien keskuudessa.

Atoy Automotiven kautta myös Osaset-kauppiaat pääsevät hyötymään Temot-yhteistyöstä. Ketjutoiminnan tärkeys korostuu, kun jatkossa varaosat tullaan entistä useammin myymään korjaamojen kautta kuluttajille ja myymälämyynti tulee painottumaan tarvikkeiden ja pienten huolto-osien myyntiin.

Miksi ostaa varaosat Osaset-liikkeestä?

  • Autojen tekniikka monimutkaistuu
  • Tekniset- ja osaamisvaatimukset kasvavat
  • Temot International kansainvälisenä taustatukena
  • Osalinkki-ohjelma antaa tarvittava tietoa
  • Korjaamot tarvitsevat alueellisen tavarantoimittajan, jolla on Osalinkki-ohjelman sisältämät linjat ohjelmassaan
  • Vahva ja luotettava kumppani