Tuotteet ja palvelut

Laadukkaat varaosat kilpailukykyisin hinnoin

Osaset panostaa laatuun. Liikkeistämme löydät korkeatasoiset tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Valikoimiimme kuuluu 25 000 tuotetta työkaluista lisävarusteisiin ja alkuperäiset varaosat lähes 600 henkilö- ja pakettiautoon. Meiltä saat myös perusteellista tietoa myytävistä tuotteista.

Ketjun kaikki myymälät toimivat yrittäjävetoisesti ja mm. tästä syystä tuotevalikoimat ja tuotemerkit vaihtelevat myymälöittäin. Tarkat tiedot saatavuudesta ja hinnoista saat suoraan lähimmästä Osaset-myymälästä.


Bilstein

Puhuttaessa auton alustan rakentamisesta ja laadukkaista iskunvaimentimista, Bilstein on jo käsite alallaan. Nykyään Bilstein kuuluu kansainväliseen ThyssenKrupp-teollisuuskonserniin, jolla eri alojen tuotantoa ympäri maailmaa. ThyssenKrupp työllistää ympäri maailmaa peräti 193000 työntekijää ja myynti vuonna 2001 oli 38 miljardia euroa. ThyssenKrupp Bilstein valmistaa neljässä tehtaassa 40000 iskunvaimenninta päivässä ja niistä suuri osa menee ensiasennukseen autonvalmistajille, kuten DaimlerChrysler, Porsche, Ferrari ja Jaguar.
Samoja laadukkaita Bilstein-iskunvaimentimia saa luonnollisesti myös jälkimarkkinoilla lähes kaikkiin markkinoillamme myytäviin automalleihin. Bilstein on vahvasti mukana myös moottoriurheilussa, hyödyntäen sieltä saatavan kokemuksen tavallisten autojen jousitusten kehitystyössä. 
Valmistajan sivut


Bosch

Bosch -ajoneuvokomponentit - testattu miljoonissa ajoneuvoissa.

Valmistajan kotisivut


Classic

Classic Motor Oils on perustettu jo vuonna 1882, jolloin tuoteisiin kuuluivat aluksi maatalouden käyttämät rasvat. Saksalainen perheyritys Classic toimittaa tänä päivänä monipuolisesti voiteluaineita teollisuuteen, maatalouteen, henkilöautoihin, moottoripyöriin sekä raskaan kaluston tarpeisiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. hydrauliikkaöljyt, moottoriöljyt, vaihteistoöljyt, jäähdytinnesteet, metalliteollisuuden leikkausöljyt sekä autonhoitotuotteet. Atoy Automotive Finland on tällä hetkellä keskittynyt maahantuonnissa henkilöautojen sekä raskaan kaluston voiteluaineisiin.

Classicin voiteluaineilla korjaamot pystyvät täyttämään moottorivalmistajien tiukatkin vaatimukset kilpailukykyiseen hintaan.


Defa

Meiltä kaikki Defa-autolämpötuotteet laajasta valikoimasta; WarmUp -paketit, ComfortKit -paketit, moottori- ja sisätilanlämmittimet, akkulaturit sekä ajastimet.

Defa WarmUp - parempi sinulle, autolle ja ympäristölle!


Delphi

Delphi on maailman suurin ajoneuvojen komponenttivalmistaja, joka irtautui General Motorsista itsenäiseksi yritykseksi vuonna 1999. Delphillä on laaja valikoima ajoneuvokomponentteja, joista Atoy Automotiven valikoimassa on mm. Diesel- ja polttoainejärjestelmien osat.
Delphin suurimmat autonvalmistaja-asiakkaat ovat GM, DaimlerChrysler, Renault/Nissan, PSA group, VW group, Fiat, Toyota, Ford ja BMW. Delphi toimittaa myös jälkimarkkinatuotteet Delphi-tuotemerkillä ja useimpia ensiasennustuotteita on saatavana myös jälkimarkkinoilla.
Valmistajan sivut


Delphi-Diesel

Delphillä on laaja valikoima diesel ajoneuvojen komponentteja. Delphin suurimmat autonvalmistaja-asiakkaat ovat mm: GM, DaimlerChrysler, Renault/Nissan, PSA group, VW group, Fiat, Toyota, Ford ja BMW.
 

Valmistajan kotisivut


Denso

Denso on maailman johtavia ajoneuvokompo–nenttien valmistajia, toimittaen tuotteitaan useimmille autonvalmistajille maailmassa. Denson valikoimiin kuuluu mm. ilmastointi- ja lämmityslaitejärjestelmät, sytytysjärjestelmät, polttoaineenohjausjärjestelmät, sekä jäähdyttimet ja suodattimet.
Denson liikevaihto on 18 miljardia dollaria ja sillä on yli 85000 työntekijää 26 maassa. Eurooppalaisista autonvalmistajista Denson tärkeimpiä asiakkaita ovat Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, DaimlerChrysler, Audi, Fiat, Peugeot ja Renault.
Denson tuotteista Atoyn valikoimasta löytyvät mm. sytytystulpat, dieseljärjestelmien osat ja ilmastointijärjestelmien osat.
Valmistajan sivut


DRI

Tanskalainen DRI on yksi johtavista kunnostettujen varaosien toimittajista Euroopan jälkimarkkinoille. Laadukkaat DRI.n vaihtolaite startit ja laturit. 

Valmistajan kotisivut


FAG

FAG on jo vuodesta 1883 alkaen ollut tarkkuuslaakereiden asiantuntija. FAG-pyöränlaakereissa on panostettu 100% kokonaisvaltaisiin korjausratkaisuihin. Kaikki tarvittavat osat ovat helposti ja harkitusti yhdessä paketissa. FAG tarjoaa yksinkertaiset ja toimivat ratkaisut mitä monimutkaisiimpiinkin korjausvaatimuksiin. FAG-laakereiden korkeaan Schaeffler-laatuun luottavat myös monet autonvalmistajat.

Kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa - FAG.


Fenno

Redi-pakoputkivalikoimamme sisältää yli 1000 kotimaista Fenno-nimikettä; vaimenninta, katalysaattoria sekä pakoputken asennusosaa. Fenno valmistettu Suomessa.


Filtron

Ensiasennuslaatua merkittävillä autonvalmistajilla esim: Aston Martin, Lotus, Ford, Volkswagen, Seat, GM, Fiat, Land Rover, MG Rover. Johtava suodatinvalmistaja niin kotimarkkinoilla kuin myös Keski-Euroopassa.

Valmistajan kotisivut


Gates

Gates Corporation on maailmanlaajuinen ja monipuolinen teollisuusyhtiö, joka tarjoaa kehittyneitä voiman- ja nesteensiirtoratkaisuja kehittämällä teknisiä tuotteita ja palveluja, jotka vähentävät monien erilaisten sovellusten omistajuudesta koituvia kokonaiskustannuksia. 

Tuotteemme ja palvelumme palvelevat asiakkaitamme viidellä tärkeällä loppumarkkinoiden segmentillä: energia/tutkimus/tuotanto, infrastruktuurit ja maatalous, kuljetusala, autoteollisuus sekä prosessiteollisuus ja erikoisalat.

Johtavana teollisuusyrityksenä Gates, jolla on vahva perusta tutkimus- ja kehittämistyössä, on sitoutunut liikuttamiseen liittyviin ratkaisuihin kehittämällä turvallisia ja edistyksellisiä tuotteita, palveluja, järjestelmiä ja ratkaisuja pitkäaikaisia asiakas- ja työntekijäsuhteita vaalien.

Gates, jonka päämaja sijaitsee Denverissä, Coloradossa, työllistää yli 14 000 ihmistä 106 toimipaikassa ja 30 maassa. Gatesilla on todennäköisesti osansa kaikessa, mikä liikuttaa sinua. 

Voimansiirto on hihnaveto – niin teollisuudessa ja autoissa. Yritys on perustettu 1911 ja 1917 John Gates keksi kumisen kiilahihnan – eli 100 vuotta OE-valmistusta nyt. 1980-luvulla Gatesillä keksittiin moniurahihna. Meillä on myös hammashihnan (jakohihnan) käytöstä pitkäaikaisin kokemaus autoalalla.


Valmistajan sivut


GKN-Spidan

Spidan-vetoakseleiden ja –nivelien valmistaja on kansainvälinen GKN plc, joka toimii 30 maassa ympäri maailmaa ja työllistää yli 36000 henkilöä.
GKN:n liikevaihto vuonna 2001 oli 6,6 miljardia euroa. GKN on selvä markkinajohtaja ajoneuvojen vetonivelissä ja -akseleissa, peräti 42 % markkinaosuudella. GKN:n myynnistä 61 % tulee autotuotteista ja loput ilmailuun liittyvistä tuotteista, kuten helikoptereista.
GKN-tuotteita toimitetaan ensiasennukseen useimmille autonvalmistajille maailmassa.
Valmistajan sivut


INA

Schaeffler Group Industrial on suurin jakopään kiristimien valmistaja Euroopassa 55%:n alkuperäisasennusten osuudellaan. Se valmistaa joka vuosi mm. yli 64 miljoonaa kiristintä, yli 6,6 miljoonaa automaattikiristintä ja yli 3,6 miljoonaa hydraulista moniura-automaattikiristintä. Ja jokainen tehtaalta lähtevä kiristinrulla testataan! 

INAn jakopään sarjat on saatavana myös vesipumpulla varustettuna.

Valmistajan sivut


KS, Pierburg

Kolbenschmidt ja Pierburg yhdistyivät vuonna 1998 ja yrityksen uudeksi nimeksi tuli Kolbenschmidt Pierburg AG.
Yhtiön liikevaihto vuonna 2001 oli 1,8 miljardia euroa ja sillä on lähes 12000 työntekijää 22 eri tuotantolaitoksessa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, sekä Aasiassa.
Kolbenschmidt Pierburgin tuotteet liittyvät ajoneuvojen moottoreihin, sekä ilman ja polttoaineen syöttöön. Kolbenschmidt-tuotteita toimitetaan useille autonvalmistajille ensiasennukseen.
Jälkimarkkinoilla moottorin osat toimitetaan edelleen Kolbenschmidt (KS)-tuotemerkillä ja ilman-/polttoaineensyöttöön liittyvät osat Pierburg-tuotemerkillä.
Valmistajan sivut


Liqui Moly

Liqui Moly on innovatiivinen saksalainen moottoriöljy- ja kemikaalivalmistaja, jolla on erittäin laaja ohjelma. Yhtiön laadullisesti aivan huippuluokkaa olevia tuotteita myydään maailmanlaajuisesti. Liqui Moly on Saksassa myydyin moottoriöljymerkki. Autonvalmistajien kanssa tiivis yhteistyö takaa automerkkikohtaiset sopivuudet ja luokitukset myös uusimpiin automalleihin. Liqui Molyn öljyt ja lisäaineet ovat myös TUV-hyväksyttyjä.
Suomessa Liqui Molyllä on markkinoiden laajin tuotevalikoima ja tietoisuus Liqui Molyn tuotevalikoimasta kasvaa koko ajan. Ammattikäyttöön tarkoitetut korjaamokemikaalit ovat saaneet Suomessa suuren suosion.
Liqui Molyn ohjelmaan kuuluvat moottori-, vaihteisto- ja hydrauliikkaöljyt sekä lukuisat erikoisöljyt, bensiinin, dieselin ja öljyn lisäaineet, kattava valikoima korjaamokemikaaleja, liimat, lukitteet ja puhdistusaineet sekä autonhoitotuotteet.

Liqui Molyn sivuilta löydät aina oikean moottoriöljyn ajoneuvoosi "Öljyoppaan" avulla.


LUK

LUK on erikoistunut voimansiirron komponenttien valmistukseen ja tunnetaan erityisesti laadukkaista kytkimistään. Saksalainen LuK on laajentunut maailmanlaajuiseksi yritykseksi ja työllistää tällä hetkellä 7500 henkilöä. Tänä päivänä joka neljäs maailmassa valmistetusta ajoneuvosta on varustettu LuK-kytkimellä. LuK:in tuotantolinjoilta tulee ulos vuosittain 12 miljoonaa kytkintä ja 3 miljoonaa kaksoismassavauhtipyörää, sekä paljon muita voimansiirron komponentteja.
Ajoneuvovalmistajien useat laatupalkinnot ovat osoitus LuK:in laadukkaista tuotteista ja toiminnasta, esimerkiksi GM on arvioinut LuK:in vuoden toimittajaksi 9 kertaa.
Jälkimarkkinoille LuK toimittaa samoja laadukkaita tuotteita kuin ensiasennukseenkin ja myös ne tuotteet, joissa LuK ei ole ensiasennustoimittaja, tehdään samojen tinkimättömien laatukriteereiden mukaisesti. Jälkimarkkinoilla LuK panostaa vahvasti myös koulutukseen.
Valmistajan sivut


Osram

OSRAM on henkilöautolamppujen alalla maailmanlaajuinen johtaja, joka tarjoaa kattavan tuotevalikoiman. Yhteistyössä ajovaloteollisuuden kumppanien kanssa OSRAM on kehittänyt korkealaatuisia valoratkaisuja henkilöautoihin.

OSRAM on oikea valinta, kun kyse on henkilöauton valoista. Joka vuosi 50% kaikista ympäri maailmaa valmistetuista henkilöautoista asennetaan OSRAM-valonlähteet. Asiakkaidemme joukkoon kuuluvat suurimmat kansainväliset henkilöautovalmistajat. Jo vuosikausia ne ovat luottaneet valoratkaisuihin, jotka täyttävät jatkuvasti tiukkenevat turvavaatimukset ja jotka ovat laatunsa ja tehokkuutensa ansiosta erittäin kilpailukykyisiä. Valmistajan sivut.


Philips

Philips ei yrityksenä tai tuotemerkkinä juurikaan esittelyä kaipaa, mutta heidän valikoimastaan löytyvät myös ajoneuvojen polttimot. Philips on maailman suurin ajoneuvopolttimoiden valmistaja ja huomattava osa ajoneuvojen ensiasennuksissa käytettävistä polttimoista on Philipsin valmistamia.
Jälkimarkkinoille toimitetaan ainoastaan samanlaatuisia komponentteja kuin ensiasennukseenkin ja jokainen Philipsin polttimo tarkastetaan kaikkien eri tuotantovaiheiden yhteydessä.
Valmistajan sivut


Sachs

Sachs-iskunvaimentimet tarjoavat suorituskykyä ja dynamiikkaa turvallisuudesta tinkimättä kaikille teille. Innovatiiviset tekniset ratkaisut ja huippulaatu varmistavat loistavat ajo-ominaisuudet myös mutkaisilla ja kuoppaisilla teillä. Vahva saksalainen merkki takaa äärimmäisen turvallisuuden ja optimaalisen ajomukavuuden.

Iskunvaimentimet kaikille teille. Testattu. Turvallinen. SACHS.

 


Sidem

Belgialaisen Sidemin laaja valikoima alustan- ja ohjausosista kattaa hyvin mm. Suomen ajoneuvokannan. Tuotantoketju prototyypistä valmiiseen tuotteeseen toteutetaan vaativien ISO standarttien mukaisesti.

Valmistajan kotisivut


SKF

SKF on maailman johtava rullalaakereiden ja tiivisteiden valmistaja, joka toimii maailmanlaajuisesti 79 tuotantolaitoksessa. SKF:n liikevaihto vuonna 2001 oli lähes 4,8 miljardia euroa ja työntekijöitä on 38000.
Autoihin SKF valmistaa useita eri tyyppisiä laakereita mm. jakopäähän, vaihteistoihin, pyörän napaan ja iskunvaimentimiin. SKF toimittaa tuotteitaan niin ensiasennukseen kuin jälkimarkkinoillekin, kaikki samalla korkealla laadulla.


SWF

SWF on Euroopan suurimpia pyyhkijänsulkien ja ajoneuvojen katkaisimien valmistajia, joka kuuluu nykyään kansainväliseen Valeo-konserniin.
SWF tekee voimakasta yhteistyötä erityisesti saksalaisten autonvalmistajien kanssa toimittaen heille tuotteita ensiasennukseen. Samoja laadukkaita SWF-tuotteita myydään myös jälkimarkkinoilla SWF-logolla varustettuna.
SWF:n korkea laatu näkyy mm. pyyhkijänsulissa, joissa he käyttävät parhaita mahdollisia materiaaleja ja uusinta teknologiaa. SWF-sulissa on mm. kulumisenilmaisin, joka ilmoittaa milloin sulka olisi hyvä vaihtaa.


TRW

TRW on turvallisuuden maailmanmerkki

TRW tunnetaan kaikkialla maailmassa autojen aktiivisten ja passiivisten turvallisuusjärjestelmien kehittäjänä. Yhtiö toimittaa maailmanlaajuisesti ensiasennukseen autovalmistajille jarru-, ohjaus- ja ripustusjärjestelmiä sekä turvatyyny-, matkustajasuoja-, turvavyö- ja sähköisiä turvallisuusjärjestelmiä. Lisäksi TRW:n mittava valmistusohjelma sisältää muiden muassa ohjauspyöriä, rengaspaineen valvontaa, ajonvakautusjärjestelmiä ja tietysti jälkimarkkinoiden varaosapalveluja.

TRW on 11,6 miljardin dollarin liikevaihdollaan maailman suurimpia autoalan toimijoita. Yhtiö toimittaa järjestelmiään yli 40 autovalmistajalle näiden 250 automerkille. TRW on maailmanlaajuisesti johtava toimittaja kaikissa tärkeimmissä tuoteryhmissään.

TRW on Atoy Automotive Oy:n suurimpia toimittajia, mistä kiitos suomalaisille asiakkaillemme, jotka ovat oppineet luottamaan ja käyttämään yhtiön tuotteita. Syitä tähän suosioon on runsaasti eikä vähäisin ole se, että TRW on ainoa yritys, joka esimerkiksi valmistaa kaikki jarrujen komponentit itse. TRW:n englanninkielinen iskulause on yhden sanan mittainen, se on 'safety' eli TURVALLISUUS. Se kertoo kaiken, siihen TRW:n toiminta ja sen menestyskin perustuvat.

TRW on suomalaisen jälkimarkkinan turvallisin valinta!


Valeo

Valeo on maailmanlaajuinen konserni, työllistäen 72000 ihmistä ja sillä on 142 tuotantolaitosta ympäri maailmaa. Euroopassa Valeo on kolmanneksi suurin ajoneuvokomponenttien valmistaja.
Valeon tuotesortimentti on laaja sisältäen komponentteja mm. ajoneuvojen jäähdytysjärjestelmään, voimansiirtoon, sähköjärjestelmään ja pyyhinjärjestelmään.
Valmistajan sivut


Varta

Varta SILVER dynamic ja Varta BLUE dynamic ovat huippulaatuisia akkuja, jotka täyttävät kovimmatkin vaatimukset. Hopeateknologian ansiosta niiden käynnistysteho on huomattavasti parempi ja käyttöikä paljon pidempi kuin tavallisilla käynnistysakuilla. Ne ovat täysin huoltovapaita; vain asennus ja kaikki toimii.
Valmistajan sivut


Victor Reinz

Victor Reinz-Dichtungs GmbH on kuuluu kansainväliseen Dana-konserniin, joka on maailman suurimpia ajoneuvokomponenttien valmistajia. Danan liikevaihto vuonna 2001 oli 10,3 miljardia dollaria ja työntekijöitä on lähes 70000 ympäri maailmaa.
Victor Reinzilla on pitkä kokemus tiivisteiden valmistuksesta ja laatu on ollut aina avainasiassa tiivisteitä valmistettaessa. Victor Reinz toimittaa paljon tiivisteitä ensiasennukseen erityisesti saksalaisille autonvalmistajille ja näitä samoja laatutiivisteitä on saatavana myös jälkimarkkinoilla.