Uutisia

24.11.2016

Ketjujen parhaat palkittiin Ketjupäivillä Helsingissä

Osaset- ja Autofit -ketjujen valtakunnalliset Ketjupäivät järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 19.11. Auto 2016 -megatapahtuman yhteydessä. Päiville otti osaa yli 200 ammattilaisen joukko.

Päivän seminaariosuudessa kuultiin mielenkiintoisia esityksiä alan näkymistä sekä ketjujen uusista tuote- ja palvelulanseerauksista. Päivä huipentui iltatilaisuuteen, jossa palkittiin diplomein vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä ja heidän työntekijöitään.

Vuoden 2016 Osaset-kauppias kunniadiplomin vastaanotti Loimaan Autovaraosa Oy:n yrittäjä Tomi Heinonen. Heinonen on kokenut ja osaava Osaset-kauppias jo toisessa polvessa. Hän on kehittänyt ja uudistanut pitkäjänteisesti jo yli 20 vuoden ajan yritystään omalla markkina-alueellaan. Hän on pidetty asiakaspalvelija, jonka rauhallinen ja positiivinen asenne on kerännyt paljon kiitosta asiakkailta. Hänellä on myös vahva visio alueen korjaamokaupan suuntaviivoista ja tulevaisuuden näkymistä.

Vuoden 2016 Osaset-myyjä kunniadiplomin sai Atoy Aluetukun Laura Harju Jyväskylästä. Valitsijaraati totesi, että Harjun ammattitaidon takana on pitkäaikainen kokemus varaosakaupan alalta. Hän on asiakaspalvelun monitoimiosaaja, joka on korjaamokaupan asiantuntija ja korjaamoasiakkaiden luottomyyjä. Hän on huumorintajuinen, ulospäinsuuntautunut ja arvostettu henkilö niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin keskuudessa.

Vuoden 2016 Autofit-yrittäjä kunniadiplomin vastaanotti Sami Pajamäki Autokorjaamo Pajamäestä Nakkilasta. Valitsijaraati totesi, että korjaamon rautaisen ammattitaidon takana on yrittäjän vankka kokemus autojen huolto- ja korjaustoiminnasta. Yritystä on aktiivisesti uudistettu ja kehitetty niin tilojen kuin palveluidenkin suhteen oman markkina-alueen johtavaksi toimijaksi. Yrittäjän sitoutuneisuus ketjutoimintaan ja hänen vahva panoksensa kehittää oman alueensa Autofit-korjaamoiden yhteistyötä on ollut myös merkillepantavaa.

Vuoden 2016 Autofit-asentaja kunniadiplomi myönnettiin ylöjärveläiselle Emil Laitiselle JO-Huollosta. Valitsijaraati kiitti hänen kykyä ratkaista vaikeatkin ongelmat sekä aktiivisesta halusta kehittää itseään työssään. Laitinen edustaa ikäluokkansa huippua ja on ammattimekaanikkokilpailuissa erinomaisesti menestynyt asentaja. Hän on ahkera ja omatoiminen. Häntä kiittävät niin asiakkaat kuin työkaveritkin.

Jaa

« Takaisin