Uutisia

02.03.2016

Filtron - Sisäilmansuodattimien uusi laatustandardi

Liikenteessä syntyvät epäpuhtaudet ovat erityisen haitallisia allergikoille samoin kuin pienille lapsille. Ne ovat haitallisia sekä ajoneuvon kuljettajalle että matkustajille.

Ajoneuvon ilmanvaihto- tai ilmastointijärjestelmän tien pinnasta imemä ilma on jopa 6-kertaa likaisempaa kuin ilma tien vieressä. Tämän vuoksi matkustajat ovat automatkan aikana  paljon alttiimpia vahingollisten aineiden hengittämiselle kuin jalkakäytävällä kävellessään.

Perinteiset sisäilmasuodattimet estävät mekaaniset epäpuhtaudet ja puhdistivat ilman vahingollisista aerosoleista. Uudet FILTRON-sisäilmansuodattimet, joissa on BIOKNIGHT-järjestelmä, poistavat ilmasta lähes 100 % bakteerit ja allergeenit sekä ehkäisevät allergiaa aiheuttavien homesienten ja itiöiden syntymistä. Tällä on erityinen merkitys allergikoille, lapsille ja henkilöille, jotka matkustavat usein autolla – BIOKNIGHT-järjestelmä ei ainoastaan paranna heidän matkustusmukavuuttaan vaan sillä on myös terveydellisiä vaikutuksia!

Uutta laatustandardia, jollainen BIOKNIGHT-järjestelmä on, käytetään sekä Filtronin aktiivihiilisuodattimissa että myös vakiosisäilmasuodattimissa.

FILTRON BIOKNIGHT -SISÄILMANSUODATTIMEN EDUT:

  • poistaa auton sisäilmasta lähes 100 % bakteerit ja allergeenit
  • ennaltaehkäisee homeen ja sienten kasvun
  • poistaa epämiellyttävät hajut
  • vaikuttaa ajoneuvon ajomukavuuteen
  • suojaa ilmastointijärjestelmää


Filtron BIOKNIGHT -sisäilmansuodattimet kuuluvat Osaset-liikkeiden laajaan suodatinohjelmaan.

Jaa

« Takaisin