Uutisia

13.10.2015

Ketjujen parhaat palkittiin Ketjupäivillä Tampereella

Autofit- ja Osaset -ketjujen valtakunnalliset Ketjupäivät järjestettiin Tampereella 10.10. Päiville otti osaa yli 200 ammattilaisen joukko.

Päivän seminaariosuudessa kuultiin mielenkiintoisia esityksiä alan tulevaisuuden näkymistä sekä ketjujen uusista tuote- ja palvelulanseerauksista. Päivä huipentui iltatilaisuuteen, jossa palkittiin diplomein vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä ja heidän työntekijöitään.

Vuoden 2015 Osaset-kauppias kunniadiplomin vastaanotti Varaosaetapin omistajapariskunta Lea ja Hannu Makkonen Savonlinnasta. Valitsijaraati totesi, että Makkoset ovat pitkäjänteisesti kehittäneet yritystään omalla markkina-alueellaan. He ovat saaneet kiitosta asiakaspalvelusta ja positiivisesta asenteestaan. Kunnioitettavat 30 vuotta varaosaliikkeen yrittäjinä toimimisen lisäksi heillä on aina riittänyt aikaa myös perheelle että yhdistystoiminnalle.
 
Vuoden 2015 Osaset-kauppiaaksi valittiin yrittäjäpariskunta Lea ja Hannu Makkonen Varaosaetappi Savonlinna.

Vuoden 2015 Osaset-myyjä kunniadiplomin sai  Multi Peste Oy:n Ville Pörsti Kankaanpäästä. Valitsijaraati totesi, että Pörstin osaavan ammattitaidon takana on pitkäaikainen kokemus varaosakaupan alalta. Asiakaspalvelun monitoimiosaajana hän on myös korjaamokaupan asiantuntija ja korjaamoiden luottomyyjä. Häntä on luonnehdittu tiedonkeruun mestariksi, joka kaivaa asiakkaalle aina tarvittavan tiedon.

Vuoden 2015 Osaset-myyjä on Ville Pörsti Multi Peste Oy Kankaanpää.

Jaa

« Takaisin