Mitä on Osaset?

OSASET on Suomen vanhin autovaraosa- ja tarvikekaupan ketju.

Ketju on perustettu v. 1979. Toiminta perustuu suomalaiseen yrittämiseen ja osaamiseen. Ketjun palveluiden tuottamisesta sekä markkinoinnista vastaa Atoy Automotive Finland Oy:n ketjuliiketoimintayksikkö.

Tuotevalikoiman perustana ovat:

  • tunnetut merkkituotteet
  • alkuperäiset/alkuperäislaatuiset varaosat
  • ketjun omat tuotteet


  Asiakkaita ajatellen

Osaset-liikkeet liputtavat laadun puolesta. Liikeidean toimintaperiaatteisiin kuuluu osaava asiakaspalvelu ja korkealaatuiset tuotteet. Osaset-ketju tekee yhteistyötä keskeisten varaosavalmistajien kanssa yhteistyökumppaninaan Atoy Automotive Finland Oy. Varaosavalikoimat ovat laajat kattaen lähes kaikki automerkit henkilö- ja pakettiautosektorilla. Huomattava osa tuotteista tulee samoista tehtaista kuin autovalmistajien käyttämät ensiasennusosat. Ne myydään vain tehtaiden omilla nimikkeillä. Suuret volyymit tuovat hintaedun, joista asiakkaamme hyötyvät.

Palvelemme myös alueen korjaamoasiakkaita tarjoamalla monipuoliset korjaamopalvelut yhdestä paikasta - koko paketin ammattilaiselta ammattilaiselle. Tarjoamme korjaamoasiakkaillemme alkuperäislaatuiset huolto- ja varaosat, renkaat, tuulilasit, käsi- ja erikoistyökalut, korjaamotarvikkeet ja diagnostiikkalaitteet, Osalinkin ja muut korjaamotoimintaa tukevat ohjelmistot, tehokkaat logistiikka- ja korjaamopalvelut sekä teknisen tuen. Tarjoamme myös asiakaskorjaamoillemme mahdollisuuden liittyä Autofit-korjaamoketjuun, jonka paikallisina korjaamotukkuina toimimme.

Tule ja totea: Osaset - KAIKKI MERKIT. KAIKKI VARAOSAT.